Чернівці: Обмеження навчального процесу продовжено до 7 лютого

Чернівці: Обмеження навчального процесу продовжено до 7 лютого

30.01.16 16:15 0 536
З метою попередження подальшого поширення захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, в тому числі грип, локалізації епідемічного процесу та забезпечення стабільного епідемічної ситуації на території Чернівців, обмеження навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах міста продовжено до 7 лютого. На період призупинення навчально-виховного процесу заборонено проведення олімпіад, масових заходів в закладах освіти.

Управлінню освіти міської ради доручено продовжити щоденний моніторинг стану відвідування в дитячих навчальних закладах. Окрім того, продовжено проведення медичного спостереження за персоналом та вихованцями дошкільних навчальних закладів. Також продовжується санітарно-освітня робота серед персоналу, батьків, вихованців та учнів з питань попередження зараження гострими респіраторними вірусними інфекціями, в тому числі грипом.

Управлінню охорони здоров'я міської ради продовжує активне здійснення санітарно-просвітницької роботи серед населення щодо профілактики гострих респіраторних вірусних інфекцій, в тому числі грипу, необхідності своєчасного звернення за медичною допомогою у разі появи ознак захворювання. Також міське управління Головного управління Держсанепідслужби у Чернівецькій області продовжує щоденний моніторинг захворюваності в усіх навчально-виховних закладах Чернівців.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У луцьких ЗОШ продовжено ...

КОМЕНТАРІ