Відзнакою «За бойову звитягу» нагороджено прикарпатського рятувальника

Відзнакою «За бойову звитягу» нагороджено прикарпатського рятувальника

30.01.16 08:27 0 538
Рятувальники Прикарпаття не залишились осторонь від героїчних дій українських вояків на сході країни. Для мінімізації та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій під час проведення АТО, захисту населення і територій у зоні проведення АТО на території Донецької та Луганської областей з вересня місяця 2014 року по даний період для інженерного обладнання оборонних рубежів на потенційно загрозливих напрямках, інженерних укриттів та сховищ для техніки, особового складу та майна, перевезення, переміщення спеціального обладнання та озброєння в Донецькій та Луганській областях залучаються екіпажі інженерної та спеціальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Прикарпатські рятувальники, як справжні українці, патріоти, з честю виконують свій громадянський обов’язок та захищають незалежність та територіальну цілісність України, щодня демонструють вірність Присязі та народу України.

Вже двічі побував на східних рубежах нашої держави головний фахівець відділу ресурсного забезпечення Управління ДСНС в області капітан служби цивільного захисту Андрій Якуб’як.

29 січня у приміщенні Яремчанської міської ради відбулося урочисте нагородження мужнього рятувальника. Він отримав відзнаку «За бойову звитягу» від Івано-Франківської облдержадміністрації та обласної ради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Вінниччині відбувся ...

КОМЕНТАРІ