Що варто купувати за кордоном?

Що варто купувати за кордоном?

31.01.16 18:15 0 1134

Останнім часом стало дуже популярно здійснювати покупки за кордоном. Зробити це можна двома способами, за допомогою Інтернету або в поїздках. Але не варто сліпо піддаватися такій моді. Деякі товари набагато дешевше можна придбати і у вітчизняних виробників. Їх якість зовсім не поступається закордонній. Проте є товари, які дійсно набагато вигідніше купувати в інших країнах. Більше інформації ви можете дізнатися на сайті: www.ow.com.ua.

Алкоголь

Якщо ви зібралися їхати до Вірменії, Придністров'я чи Молдавію, то там радимо вам придбати вино або коньяк. Ціни на цей алкоголь там значно нижчі, а якість дуже висока. Це через те, що там ці види алкоголю і виробляють.

Косметика

Якщо ви зібралися їхати в Ізраїль, то по-справжньому вартим придбанням в цій країні стане косметика. Там ви зможете купити її за сущі копійки. У той час як на території Росії ця косметика буде коштувати дуже дорого. Виправданою популярністю в Ізраїлі користується натуральна косметика з берегів Мертвого моря, яка виробляється на основі його солей і лікувальної грязі. Принадність такої косметики в тому, що вона дуже довго не псується, тому її сміливо можна привезти з поїздки.

Одяг

Звичайно, найдешевший одяг можна придбати в Китаї. Якщо волею долі туди потрапите, то сміливо оновлюйте там гардероб собі і близьким. Але відрядження в Китай надається рідше, ніж, скажімо, в Сирії або Туреччину. А саме в цих країнах теж можна купити одяг за приємними цінами. У цих країнах можна придбати хороші вироби з шкіри за низькими цінами, все тому що там налагоджено виробництво шкіряних виробів. Що стосується Туреччини, то в цю країну туроператори влаштовують шопінг-тури, у яких туристи потрапляють на фабрики, де і оновлюють свій гардероб. Але це більше підходить для тих, хто хоче перепродати одяг на території своєї країни. А якщо вам потрібна всього одна шубка або шкіряна куртка, то її можна придбати в одному з магазинів, там вона вам теж обійдеться недорого. І головне, в Туреччині можна і потрібно торгуватися! Так прийнято. За допомогою вправного торгу можна скинути половину ціни на покупку.

Побутова техніка

Якщо ви опинилися в Фінляндії, то обов'язково зверніть увагу на побутову техніку. Ціни на неї там дуже приємні. Приміром, хорошої якості кавоварку там можна буде придбати всього за 50 $, тоді як на просторах Батьківщини вона ж обійдеться вам в 100 $.

Як ще більше заощадити під час шопінгу за кордоном?

Пам'ятайте, що за кордоном можна купити товар ще дешевше, якщо ви вмієте торгуватися. Особливо актуально це звучить для таких країн як Туреччина і Сирія. Наприклад, якщо ви збираєтеся купити не одну, а пару курток або шуб, то сміливо можете просити знижку в 50 $. У таких випадках дуже вигідно робити покупки з друзями, виходить оптова купівля, за яку можна попросити велику знижку.
Ще один маленький секрет: - купуйте речі на ринках цих країн не з краю базару, тобто не в перших або останніх лотках, а посередині. З досвіду мандрівників продавці в цих місцях набагато поступливіші.

Покупки за кордоном через інтернет-магазин

І, звичайно, всі речі, які вигідно купувати за кордоном, можна купити за допомогою інтернет-магазину. Це дуже зручно. Багато магазинів забезпечені кур'єрськими службами, а це означає, що товар вам доставлять прямо під поріг квартири.
Що стосується, наприклад одягу, то сьогодні в Інтернеті можна знайти сайти, які містять декілька відомих марок одягу. Але тут важливо не потрапити на шахраїв і придбати річ дійсно хорошої якості, а не футболку, яка розповзеться після першого ж прання.
Щоб цього не сталося, робіть покупки на перевірених сайтах.

Головними плюсами, якими володіють ці сайти, є:

  • Середні ціни на товари дуже гарної якості;
  • Широкий асортимент товару, можна все вибрати на будь-який смак;
  • Хороший опис товарів і у вас не буде відчуття, що ви купуєте кота в мішку;
  • Постійні акції та знижки, які дозволяють придбати товари ще дешевше.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Букеты и только радость
Наступна новина: Історії допоможуть зробити ...

КОМЕНТАРІ