Історії допоможуть зробити ваш сайт популярним

Історії допоможуть зробити ваш сайт популярним

31.01.16 18:25 0 891

Історії є одним з кращих способів привернути аудиторію і ефективно донести до неї вашу інформацію. Представляємо вам 10 способів, які допоможуть вам розповісти вашу історію за допомогою сайту.
Історії завжди були тим форматом, який цікавив людей найбільше, запам'ятовувався краще за все. Цей потенціал історій можна використовувати для того, щоб донести до аудиторії ту інформацію, яку ви хочете розповісти, а ваш веб-сайт може стати відмінним майданчиком для подібної історії. Більше інформації ви можете прочитати на сайті: http://soft-studio.com.ua/.

Навіщо потрібно перетворювати веб-сайт в історію?

Ми можемо спостерігати те, як змінюється роль сайтів в Інтернеті, якщо раніше вони представляли собою набір фактичної інформації, то сьогодні така модель вже не працює. Читачам не цікаві прості факти - вони не викликають в них емоцій, не спонукають до дій.
Безумовно, така інформація потрібна, але вона більше не є первинною. Люди звертаються до фактів вже після того, як вони зацікавилися чимось або взяли якесь рішення на емоційному рівні. І це саме та причина, по якій вам потрібно перетворити ваш веб-сайт в історію.

Історії захоплюють

Історії є хорошим способом зацікавити і залучити читачів. Хороші історії - це те, чим хочеться поділитися з іншими.

3 способи включити елементи історії в веб-сайт

Представлені 3 способи допоможуть включити елементи історії в ваш веб-сайт, завдяки чому ви зможете залучити аудиторію і ефективніше донести до читачів ваше повідомлення.

Фотографії

Фотографії є ​​відмінним способом створити візуальну історію з вашої інформації. Люди надають перевагу зображенням тексту, оскільки їх легше сприймати і простіше запам'ятовувати, ніж текст. Тому, якщо у вас є можливість представити вашу інформацію візуально, зробіть це - читачі будуть вам вдячні.

Ілюстрації

Ілюстрації володіють тими ж перевагами, що і фотографії. При цьому вони можуть бути як реалістичними, так і абстрактними. Ілюстрації також можуть бути колажами, що містять в собі різну інформацію. Все це робить ілюстрацію більш гнучким інструментом для розповіді історії.

Фонові зображення

Ще одним ефективним способом розповісти історію на вашому веб-сайті є великі фонові зображення. Перевага подібних великих візуальних елементів в тому, що у них може бути будь-яка роль: вони можуть бути «тихим» фоном, що створює певну атмосферу завдяки кольору або тому, що зображено; можуть додати «глибину» вашому дизайну за рахунок розмитості в одних областях і фокусі на інших; або ж вони можуть бути центральною частиною вашого дизайну.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що варто купувати за ...
Наступна новина: Чим ризикує ...

КОМЕНТАРІ