Голова Тернопільської ОДА визначив напрямки співпраці з лідерами молодіжних громадських організацій

Голова Тернопільської ОДА визначив напрямки співпраці з лідерами молодіжних громадських організацій

31.01.16 10:29 0 555
Зустріч голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни з лідерами молодіжних громадських організацій відбулася 29 січня у приміщенні ТОДА. На даному заході детально обговорили подальшу співпрацю та взаємодію молодіжних громадських організацій та місцевої влади, а також озвучили певні ідеї та пропозиції.

Основна мета діяльності даних організацій спрямована на активізацію молоді, йшлося на зібранні. Серед пропонованих проектів — створення центру зайнятості молоді, спеціалізованого методичного центру. А також неформальна освіта, пропагування здорового способу життя і навіть налагодження співпраці з молодими людьми на Сході.

Представникам молодіжних громадських організацій запропонували виїзні презентації їхньої діяльності у райони області та проведення заходів, акцій загальнообласного характеру.

«Ви презентуєте проекти, а молодь у районах реалізовує їх, — зазначив керівник області. Сподіваюся, що подібний захід, який ви провели у пам'ять Героїв Крут в Тернополі, наступного року відбудеться вже на обласному рівні».

Степан Барна окреслив власну позицію та пообіцяв підтримку в реалізації запропонованих проектів.

«Обласна адміністрація покликана визначати пріоритетні напрямки проектів, — наголосив голова Тернопільської ОДА. — Серед найголовніших — це військово-патріотичне виховання. Відновивши нашу 44-ту артилерійську бригаду, я взяв на себе відповідальність щодо її подальшого укомплектування. Відтак для реалізації подібних проектів я готовий знаходити спонсорів, залучати спонсорів та представників бізнесу».

На даний час представникам молодіжним громадських організацій Тернополя необхідне приміщення, у якому вони мали б змогу періодично зустрічатися.

«У такому молодіжному центрі підготовки проектів відбувалася б координація вашої роботи, — зазначив Степан Барна. — для створення даного осередку вже розглядається певне приміщення. Дайте мені два тижні і я стовідсотково зможу вирішити це питання».

Ефективність того чи іншого проекту напряму залежить від діяльності громадських організацій, йшлося на зібранні.

«Ви повинні запропонувати і зробити, — підсумував очільник області. — Проектний комітет формуєте ви, а напрямки — ми. Я зі свого боку гарантую вам цілковиту підтримку усіх ваших напрацювань за рахунок бюджетних та позабюджетних коштів».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ