У Рівненській області під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували чоловіка

У Рівненській області під час ліквідації пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували чоловіка

31.01.16 10:07 0 617
29 січня о 22:42 в чергову службу Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в приватному господарстві смт. Клевань Рівненського району, по вулиці Л.Українки.

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю на місце події з’ясувалось, що горить одноповерховий житловий будинок, за свідченням сусідів, в середин будинку можуть знаходитися люди. Рятувальники в складі ланки газодимозахисників оперативно провели розвідку, в ході якої в одній із кімнат знайшли 43-річного господаря будинку. Чоловіка винесли на свіже повітря, та передали працівникам «швидкої».

Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців о 23:06 пожежу було локалізовано, а о 00:02 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Внаслідок пожежі пошкоджено житлову кімнату, меблі та речі домашнього вжитку. Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовують фахівці.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородською місцевою ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ