Чернівецька область: рятувальники нагадали громадянам як запобігти виникненню пожеж у власних оселях

Чернівецька область: рятувальники нагадали громадянам як запобігти виникненню пожеж у власних оселях

31.01.16 09:25 0 734
З початку року у Чернівецькій області виникло 85 пожеж, переважна більшість з яких сталася в житловому секторі. Згідно з аналізом, основними причинами виникнення пожеж залишається порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Тому, з метою проведення роз’яснювальної роботи з краянами та для запобігання виникнення пожеж в їхніх оселях, працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області здійснюють інформаційно-попереджувальні рейди по населених пунктах краю.

Так, 29 та 30 січня така профілактична робота проводилася працівниками Новоселицького та Сокирянського районних відділів Управління ДСНС. Рятувальники відвідали 7 населених пунктів, в ході чого поспілкувалися із майже 280 місцевими мешканцями. Основна увага при цьому приділялася самотнім мешканцям, людям похилого віку та іншим особам, які потребують соціальної підтримки. Громадянам розповіли, яких правил пожежної безпеки потрібно дотримуватися під час зимового періоду, як безпечно користуватися електрообігрівальними приладами та пічним опаленням, щоб не спричинити виникнення пожежі. Для того, щоб люди краще запам’ятали слова фахівців Управління ДСНС, їм були вручені листівки та пам’ятки з правилами безпеки. «Маленька недбалість може спричинити велику пожежу, яка, в свою чергу, може призвести до втрати майна, або, щонайгірше, до загибелі людей», – зверталися рятувальники до буковинців.

«Управління ДСНС України у Чернівецькій області приділяє значну увагу інформаційній роботі з людьми. Це дозволяє акцентувати увагу мешканців області на важливості щоденного дотримання правил безпеки, завдяки чому можна запобігти виникненню пожежі», – зазначив заступник начальника Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковник служби цивільного захисту Сергій Шмиголь.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородською місцевою ...

КОМЕНТАРІ