У Вінниці розпочав роботу ще один сучасний дошкільний навчальний заклад (+фото)

У Вінниці розпочав роботу ще один сучасний дошкільний навчальний заклад (+фото)

31.01.16 09:02 0 688
Вінницький дитячий садок № 11, що по вулиці Порика, вже готовий прийняти 300 дошкільнят, аби у сучасних, комфортних умовах забезпечити найменшим вінничанам відповідну освіту.

Реконструкція будівлі, яка тривалий час використовувалась не за призначенням, розпочалася у 2015 році. На зазначені роботи загалом використано 19 млн. гривень, з яких понад 16,8 млн. гривень профінансовано коштом Фонду регіонального розвитку, решта - з міського бюджету Вінниці. Ще 2,5 млн. гривень бюджет міста виділив задля комплектації дитячого садка необхідним обладнанням та інвентарем.

30 січня оновлений освітній заклад відвідали Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Посадовці оглянули приміщення дитячого садка та його матеріально-технічне наповнення, поспілкувалися з педагогічними працівниками ДНЗ та вручили для навчального закладу подарунки: мультимедійне обладнання, ноутбук та проектор з екраном.

Спілкуючись із журналістами, Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відзначив, що відкриття цього садочка є яскравим прикладом процесу децентралізації. «Це ресурс, який був направлений від реформи децентралізації і Фонду регіонального розвитку, за підтримки області та міста ми отримали ось такий результат. Зрозуміло, що дітям потрібні дитячі садочки, і вони мають бути якісними. Ви побачили, що ніхто, наприклад, не заощаджував на обладнанні для приготування їжі для дітей, це надзвичайно важливо. І взагалі атмосфера в садочку зовсім інша. Ось реальні приклади децентралізації», - підкреслив Володимир Гройсман.

до навчального закладу, розрахованого на 10 дошкільних груп, вже зараховано 63 дитини та запропоновано зарахування ще 107 маленьким вінничанам, які перебувають на черзі.



















































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ