Волинська область: 54-річний чоловік врятував хлопчика,потопаючого в крижаній воді

Волинська область: 54-річний чоловік врятував хлопчика,потопаючого в крижаній воді

01.02.16 12:00 0 594
30 січня близько 15:00 54-річний мешканець села Комарів Турійського району Волинської області Костянтин Пир врятував на ставку 14-річного Станіслава Близнюка, який провалився під лід.

Чоловік почув крики про допомогу і побіг до ставка неподалік його хати де побачив, що на водоймі, вкритій кригою, в ополонці тоне сусідський хлопчина.

Костянтин Пир кинувся рятувати дитину, але теж провалився у воду на тонкому льоду. Однак чоловік зміг утримати на поверхні води хлопчика до того, як їм на допомогу прибігли односельчани і всі разом витягнули потерпілих на берег.

Фахівці швидкої допомоги, які прибули до місця події, оглянули 54-річного рятівника та 14-річного хлопчика, надали їм першочергову допомогу, але обоє від госпіталізації відмовились.

Врятувати життя потопаючої дитини вдалось завдяки мужності та героїзму Костянтина Пира, мешканця села Комарів Турійського району.

Управління ДСНС області застерігає громадян від виходу на тонку кригу і закликає батьків та дорослих унеможливити ігри дітей на вкритих тонким шаром льоду водоймах для запобігання трагічним випадкам!

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ