У прокуратурі Вінницької області підбили підсумки роботи за минулий рік та визначилися із завданнями на наступний період

У прокуратурі Вінницької області підбили підсумки роботи за минулий рік та визначилися із завданнями на наступний період

02.02.16 15:00 0 498
У прокуратурі Вінницької області відбулась оперативна нарада під керівництвом прокурора області В’ячеслава Соколового на якій обговорено пісумки роботи відомства за 2015 рік та завдання на наступний період в умовах законодавчих змін та реформування органів прокуратури.

У нараді взяли участь заступники прокурора області, керівники місцевих прокуратур та структурних підрозділів апарату прокуратури області.

Відкриваючи оперативну нараду, В’ячеслав Соколовий зазначив, що незважаючи на соціально-економічну нестабільність в країні, органи прокуратури області продовжують ефективно виконувати покладені законом функції. В умовах законодавчих змін на основних напрямах діяльності забезпечено належну реалізацію завдань як у кримінальному судочинстві, так і за його межами. Прокурор області зауважив: “Вжиті координаційні заходи певною мірою сприяли оздоровленню криміногенної ситуації, а посилений нагляд за додержанням законів при здійсненні оперативно-розшукової діяльності - покращанню рівня розкриття злочинів. В регіоні нижчий загальнодержавного є рівень злочинності, меншою є частка скоєних особливо тяжких та тяжких злочинів, більш як на третину зменшилось число скоєних умисних вбивств. Додам, що майже всі вони розкриті. Посилено активність у протидії корупційним правопорушенням кримінально-правовими засобами. Стабільно високим є рівень розкриття кримінальних правопорушень. Це все відбулось і завдяки мешканцям нашого регіону, які активно допомагають правоохоронним органам у попередженні та розкритті злочинів”.

На нараді також розглянуто проблемні питання в роботі органів прокуратури. На них зупинились заступники прокурора області. З цього приводу було заслухано пояснення окремих керівників місцевих прокуратур.

Підбиваючи підсумки наради, В’ячеслав Соколовий підкреслив, що необхідно активізуватися у всіх напрямках роботи аби органи прокуратури області успішно розв’язали усі складні і відповідальні завдання сьогодення.

За підсумками наради розроблено ряд заходів для усунення наявних недоліків та визначено заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи органів прокуратури Вінницької області у 2016 році.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Чергове ...
Наступна новина: Закарпатські вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ