На Вінничині цьогоріч Департамент екології та природних ресурсів ОДА планує завершити перезатарення непридатних пестицидів та агрохімікатів (+фото)

На Вінничині цьогоріч Департамент екології та природних ресурсів ОДА планує завершити перезатарення непридатних пестицидів та агрохімікатів (+фото)

02.02.16 17:57 0 512
На цьому наголосив під час щопонеділкової апаратної наради директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Микола Ткачук.

«У поточному році ми плануємо у повному обсязі завершити перезатарення непридатних хімічних засобів захисту рослин»,- так визначив посадовець одне із пріоритетних завдань Департаменту на 2016 рік.

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій, коментуючи сказане, зауважив, що при коригуванні бюджету на 2016 рік буде збільшено фінансування для остаточного вирішення у регіоні проблеми перезатарення непридатних ХЗЗР.

Микола Ткачук повідомив, що протягом 2015 року були завершені роботи по перезатаренню непридатних хімічних засобів захисту рослин - пестицидів та агрохімікатів у 8 районах області. Загальна кількість перезатарених ХЗЗР складає 161,984 тонн.

Також серед пріоритетних напрямків роботи на 2016 рік Микола Ткачук визначив такі:

- проведення інформаційної і просвітницької роботи з питань роздільного збору ТПВ ;

- подання на розгляд сесії обласної ради проектів рішень про створення: Орнітологічного заказника «Ставки» (Чечельницький район); Ландшафтного заказника «Сосонка» (Липовецький район);

- Розширення гідрологічних заказників «Перемога» та «Немиринецьке» (Козятинський район);

- видання альбому "Заповідні куточки Вінниччини» ілюстрованого переліку червонокнижних та рідкісних рослин і тварин області;

Нижче наводимо презентацію у повному обсязі.

Презентація.ppt







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ