Вінницькі школярі приступили до навчання

Вінницькі школярі приступили до навчання

02.02.16 15:41 0 453
Для учнів загальноосвітніх шкіл області вимушені канікули, викликані епідеміологічною ситуацією, завершились, і в навчальних закладах Вінниччини розпочався другий семестр навчання.

Про це 1 лютого під час щотижневої оперативної наради під головуванням керівника області Валерія Коровія повідомив заступник голови – директор Департаменту освіти і науки ОДА Ігор Івасюк.

Не вийшли на навчання лише 34 школи регіону: 32 – у Немирівському районі, де учні перебуватимуть вдома ще тиждень, та по одній школі в Оратівському та Томашпільському районах – ці заклади приступлять до навчання 4-5 лютого. На вимушених канікулах залишаються поки ще 24 дитячі садки області.

Як відзначила директор Департаменту охорони здоров'я ОДА Людмила Грабович, динаміка захворюваності на території області почала знижуватися. «Якщо тиждень тому в нас захворюваність була на 22 % вище епідпорогу, то – на 8,5 %. Набагато нижчий рівень госпіталізації людей, удвічі менше з діагнозом пневмонія», - повідомила Людмила Грабович.

Попри зниження рівня захворюваності, питання профілактики перебуває на особливому контролі. Тому до всіх закладів масового перебування людей вимогою залишається дотримання належних санітарних та температурних норм.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 02.02. в м. Рівне в ...

КОМЕНТАРІ