В Житомирській області рятувальники надали допомогу водію,який потрапив у кювет

В Житомирській області рятувальники надали допомогу водію,який потрапив у кювет

02.02.16 18:41 0 697
1 лютого о 04:23 до Служби порятунку «101», від водія автомобіля, надійшло повідомлення про те, що він потребує допомоги рятувальників по вилученню автотранспорту з кювету. Дорожньо-транспортна пригода сталася на 15 км автотраси Бердичів-Хмільник, поблизу села Андріяшівка.

До місця події виїхав черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4-х чоловік на автоцистерні. З’ясувалось, що водій мікроавтобуса «Volkswagen Multivan», в якому перебувало 4 дорослих та 3 дітей, застосував на повороті екстрене гальмування. Однак не впоравшись із керуванням, з’їхав у кювет. Ймовірно, внаслідок того, що вночі спостерігалось пониження температури та на дорогах подекуди ожеледиця, і сталася дорожньо-транспортна пригода.

По приїзду бійців ДСНС, автівку вже допоміг витягти на узбіччя дороги водій бензовозу, який проїжджав повз. Через технічну неможливість заміни власними силами пошкодженого колеса водій автомобіля звернувся до рятувальників. Ті ж за допомогою спеціального обладнання допомогли замінити пошкоджене колесо та продовжити рух транспортного засобу. Загиблих та постраждалих не виявлено.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині цьогоріч ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ