Закарпатські вогнеборці ліквідували пожежу в ужгородському торговельному центрі «Універмаг Україна»

Закарпатські вогнеборці ліквідували пожежу в ужгородському торговельному центрі «Універмаг Україна»

02.02.16 15:06 0 556
1 лютого о 08:20 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу в торговельному центрі «Універмаг Україна», що знаходиться в Ужгороді на площі Кирила та Мефодія.

На місце події негайно направили бійців 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород, Аварійно-рятувального загону спецпризначення, ДПРЧ-16 смт Середнє, ДПРЧ-1 м. Перечин, ДПРЧ-2 смт Великий Березний, ДПРЧ-7 м. Чоп та 2 машини Водоканалу Ужгорода. Загалом на площі Кирила та Мефодія працювали 12 одиниць техніки й 73 чоловіка особового складу. Об 11:05 пожежу було локалізовано та о 13:35 – повністю ліквідовано. На щастя, обійшлося без травмованих і загиблих.

Причину виникнення пожежі з’ясовують правоохоронні органи. Завдані стихією збитки також встановлюються, оскільки вогонь знищив побутові товари, торгове обладнання, комп’ютерну й побутову техніку, підвісну гіпсокартонну стелю, освітлення, систему вентиляції та кондиціювання на площі 1000 кв. м., а також пошкодив скляні вітрини, вікна, двері й зовнішні конструкції стін.

У ДСНС України у Закарпатській області

ФОТОАЛЬБОМ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ