Чернівецька область: впродовж вихідних сталося 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

Чернівецька область: впродовж вихідних сталося 2 пожежі,на одній з яких загинула людина

02.02.16 10:21 0 486
За останні вихідні в Чернівецькій області сталося 2 пожежі, на одній з яких загинула людина. Трагедія сталася 31 січня в селі Шипинці Кіцманського району під час пожежі в літній кухні. Всередині приміщення знаходилася жінка 1941 року народження. За попередньою інформацією, пожежу спричинили залишені на опалювальній печі речі домашнього вжитку, через що сталося їхнє загорання. Внаслідок цього виникло задимлення. Згодом пожежа самоліквідувалася. Трагедію виявив син жінки, який прийшов відвідати матір. На жаль, внаслідок запізнілого виявлення пожежі допомогти жінці вже не було змоги. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу в місто Кіцмань для встановлення причини смерті. Попередньою причиною виникнення пожежі є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Ще одна пожежа 31 січня сталася в селі Білоусівка Сокирянського району, під час якої горіла господарська будівля. Дерев’яні конструкції перекриття будівлі та сіно, яке зберігалося всередині, сприяли швидкому розповсюдженню вогню, тому існувала загроза поширенню пожежі на розташований поруч житловий будинок. Рятувальники, які були направлені за місцем виклику, ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. На пожежі знищено покрівлю господарської будівлі та 0,2 тонни сіна. На пожежі ніхто не постраждав.

Всього з початку року в Чернівецькій області сталося 87 пожеж, на яких загинуло 6 людей. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до краян: дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Вінничині проведено ...

КОМЕНТАРІ