В Луцьку міський голова  Микола Романюк взяв участь у відеоселекторній нараді голови облдержадміністрації

В Луцьку міський голова Микола Романюк взяв участь у відеоселекторній нараді голови облдержадміністрації

02.02.16 11:59 0 577
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступники міського голови Сергій Григоренко, Андрій Киця, секретар міської ради Юлія Вусенко.

Володимир Гунчик поінформував присутніх про результати поїздки до Києва, під час якої відбулася робоча зустріч у Міністерстві фінансів України. Було напрацьовані питання змін до Державного бюджету, що стосуються регіональних програм. За його словами, пропонуються зміни щодо фінансування професійно-технічної освіти. Обговорили питання перспектив харчування дітей 1-4-х класів загальноосвітніх закладів, збалансування пільгових перевезень, міжбюджетних відносин та державної субвенції на соціально-економічний розвиток. Наступна робоча зустріч голови облдержадміністрації відбулася в Укравтодорі. Під час зустрічі у Державній фіксальній службі України визначилися з датою відкриття у Луцьку офісу великих платників податків.

Про ситуацію захворюваності на грип та ГРВІ серед мешканців області учасників наради інформувала заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець. Станом на 29 січня на Волині у 2,5 рази було перевищено епідеміологічний поріг. У районах ситуація із захворюваністю різниться, а тому в окремих школах і ДНЗ на різні терміни запроваджено карантин. При цьому навчальні програми будуть виконані повною мірою за рахунок скорочення канікул, ущільнення розкладу занять, роботи у суботу тощо.

Учасники наради заслухали звіти про управлінську діяльність Державної пенітенціарної служби України у Волинській області та про реструктуризацію Державної служби лікарських засобів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині врятовано ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ