Чернігів: Подорож до фантастичного Закарпаття

Чернігів: Подорож до фантастичного Закарпаття

02.02.16 14:10 0 468
У січні гуртківці Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю здійснили цікаві краєзнавчі подорожі до фантастичного Закарпаття. Дітей та дорослих (керівники гуртків:Владислав Кириченко, Євген Ганжук, Карина Антонцева, Олена Антипенко та Володимир Шарий) гостинно зустріла туристична база «Красія», що в селі Кострино Велико Березнянського району та база туристського притулку громадської організації «Дитячий альпійський рух України» в с. Подобовець Межгірського району.

У програмі подорожей були цікаві екскурсії до гірськолижних трас, мінеральних джерел, виходи в гори. Дуже сподобалося чернігівським вихованцям термальні басейни туристичної бази «Жайворонок» в м. Берегові.

Запам'яталися також екскурсії древніми вулицями Ужгорода, його фортеця, музей архітектури Закарпаття під відкритим небом та музей дерев'яних церков в с. Розтока.

У подорожах взяли участь 39 чоловік - це гуртківці Центру, керівники гуртків, а також випускники Центру ТОВРДМ - Олександр Герасименко, Ярослава Півень.

За інформацією Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ