Надзвичайні події,що виникали на Тернопільщині протягом 30-31 січня

Надзвичайні події,що виникали на Тернопільщині протягом 30-31 січня

02.02.16 16:12 0 548
30 січня о 10:27 у м.Тернопіль на вул. 15 Квітня, 29, виникла пожежа сміття біля сміттєпроводу на 7-му поверсі ІІ-го під’їзду десятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Вогнем знищено сміття та речі домашнього вжитку на площі орієнтовно 3 м. кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ЧСПТ АРЗ СП Управління, під час гасіння врятовано суміжні квартири, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 500 тис. грн. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

30 січня о 18:34 у м.Тернопіль виникла пожежа дерев’яної будівлі на території садівничого товариства «Ювілейне». Вогнем знищено дерев’яний дачний вагончик та садовий інвентар. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-3 Управління. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

30 січня о 20:34 у с.Сапанів Кременецького району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття та покриття будівлі та пошкоджено стіни. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-5 Управління, під час гасіння врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 80 тис. грн. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

31 січня о 02:23 В с.Сапанів, Кременецького району виникла пожежа сміття на відкритій території поблизу цвинтаря. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття на площі 0,003 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-5 Управління. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

31 січня о 03:42 у м.Тернопіль на вул.Білогірській, 33, виникла пожежа в коридорі житлового будинку на площі орієнтовно 20 м.кв. Вогнем знищено облицювання стін на площі орієнтовно 20 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-1 Управління. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Луцьку інспектори ...

КОМЕНТАРІ