На Тернопіллі СУМівці вшанували пам’ять полеглих героїв

На Тернопіллі СУМівці вшанували пам’ять полеглих героїв

02.02.16 13:52 0 511
Акція «Доба» відбулася 30-31 січня у Тернополі. Захід, який організував Тернопільський осередок Спілки української молоді в Україні, присвячений річниці бою під Крутами.

Активісти вказаної організації, а також представники інших молодіжних спільнот добровільно провели 24 години в камерах колишнього слідчого ізолятора КДБ, в якому розміщений Музей політв'язнів.

Учасники акції на власному досвіді відчули подих історії, дізналися про життя та боротьбу героїв, які боролися за визволення України від поневолювачів. Цілу добу юнаки та дівчата провели без мобільних телефонів, годинників, ноутбуків. У глибокій мовчанці та молитві учасники акції вшанували пам'ять героїв, полеглих за волю України.

Окрім цього, програма заходу передбачала зустрічі з цікавими людьми, перегляд історичних кінофільмів, практичні роботи з виготовлення вервичок бійцям АТО. Підтримав учасників вказаної акції голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

«Це багаторічна акція, яка насамперед має виховну мету, — зазначив очільник області. — Дякую всім, хто долучився, адже завдяки подібним заходам молодь дізнається про життя героїв, які боролися за визволення України. З радістю відзначаю, що з такою молоддю у нашої держави, безперечно, є майбутнє».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області трьох ...

КОМЕНТАРІ