В Івано-Франківській області рятувальники ліквідовували наслідки ДТП

В Івано-Франківській області рятувальники ліквідовували наслідки ДТП

02.02.16 10:06 0 517
31 січня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що близько 17:20 в Тисмениці по вулиці Об’їзна 25-річний мешканець села Лісний Хлібичин Коломийського району, перебуваючи за кермом автомобіля «ШКОДА СУПЕР В», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ФОЛЬКСВАГЕН ДЖЕТА», яким керував 29-літній чоловік із Кам`янця – Подільського Хмельницької області.

Внаслідок ДТП водій «ФОЛЬКСВАГЕНА ДЖЕТА» та його 16-річна пасажирка загинули на місці події. Ще двоє пасажирів цього ж легковика – 4-літня дівчинка та 34-річна жінка з Кам`янця - Подільського - отримали тілесні ушкодження та доставлені у медичні заклади Івано-Франківська.

На місці пригоди рятувальники державної пожежно-рятувальної частини № 2 м. Тисмениці за допомогою шанцевого інструмента врятували водія з автомобіля «ШКОДА СУПЕР В».

Працівники відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою аварійно-рятувального обладнання вивільнили тіло загиблого водія автомобіля «ФОЛЬКСВАГЕН ДЖЕТА».

ВІДЕО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ