Як вибрати жіночу сумку?

Як вибрати жіночу сумку?

02.02.16 20:52 0 778

До сумочки жінки ставляться завжди з підвищеним трепетом. Це не просто улюблений жіночий аксесуар, який підбирають до кожного образу і стилю. Сумочка - це ще й вірна берегиня всіх дрібниць і дрібничок, які допомагають своїй господині в потрібну хвилину. Куди б жінка ні попрямувала, її вірна мовчазна супутниця, дбайливо зберігає жіночі таємниці і секрети, а також завжди супроводжує її. Без сумочки не обійдешся ніде - йдеш на роботу, прямуєш в магазини або на світську вечірку - скрізь потрібна сумка. Витончена або сувора, містка або легковажна все залежить від смаку, стилю і створюваного образу. До речі, якщо ви зацікавлені в тому, щоб придбати якісну жіночу сумку за дешевими цінами, то можете звернутися до популярного інтернет-магазину: http://www.nashstyle.com.ua/bag. І так, давайте поговоримо, як вибрати жіночу сумку - для відпочинку, для роботи і для особливих випадків.

Як вибирати сумку за призначенням?

Вибір сумочки - справа, одночасно, відповідальна і цікава. Тут потрібний як естетичний погляд, так і серйозний підхід до якості. Вирушаючи в магазин, потрібно перед тим, як вибрати жіночу сумку, визначитися - навіщо саме вона вам потрібна? Хіба що поверхневе чоловіче судження здатне прийти до висновку, що однією сумки достатньо для всіх випадків життя. На щастя, це переконання вкрай помилкове. Тому жінки зі спокійною душею можуть купувати і вибирати стільки сумок, скільки вважають за потрібне.

Розглянемо, як вибрати жіночу сумку в залежності за призначенням:

  • Для роботи. Головна якість сумочки для походів на роботу - практичність. У неї вам належить скласти чимало корисних речей, а можливо і смачний обід або важливі документи, які, як правило, мають формат А4. Останні речі відіграють вирішальну роль при виборі розміру сумки для роботи.
  • Перед тим, як вибрати жіночу сумку для роботи, потрібно врахувати ще один важливий момент - ділові сумки не допускають зайвої яскравості. Віддавати перевагу слід більш суворим тонам - сірому, чорному, коричневому. Наступний нюанс - форма, погодьтеся, зайва химерність робочій сумці не до лиця. Оптимальне рішення - сумка-портфель. Вона не тільки прекрасно підійде до ділового костюма, але і вміщатиме в собі всі важливі і потрібні речі та документи. Кращий матеріал для ділової сумки, безперечно, натуральна шкіра. Крім того, не скупіться - купуйте відомий бренд, нерідко в ділових зустрічах і відносинах подібні нюанси відіграють вирішальну роль.
  • Сумка на кожен день. Поговоримо тепер, як вибрати жіночу сумку на кожен день. Це максимально універсальний варіант - даний аксесуар підійде і для шопінгу, і для простих прогулянок. Вашу увагу повинні залучити, насамперед, сумки середнього об'єму, забезпечені безліччю кишеньок. Зверніть увагу на місткість - адже в таку сумку вам доведеться покласти безліч потрібних дрібниць - косметичку, гаманець, сонцезахисні окуляри, телефон, блокнот і ще купу дрібних, але потрібних штучок. Перед тим, як вибрати жіночу сумку для прогулянок по магазинах, переконайтеся, що в ній є кілька відділень і кишеньок - це дозволить зручно, розмістивши в них речі, швидко знаходити потрібний предмет.
  • Для вечірки. Це найскладніший вибір - щоб підібрати сумочку для світського прийому або банальної вечірки, доводиться потрудитися. Аксесуар повинен ідеально підходити до вечірнього вбрання. Так, для театру чи ресторану підійде маленький витончений клатч, в якій поміститься хіба що телефон і косметичка. Однак більше вам і не треба - головне, щоб клатч був частиною вашого образу, гармонійно вписуючись в створений образ. Якщо ви роздумуєте, як вибрати жіночу сумку для світських заходів, відмовтеся від ідеї великих об'ємних сумок - для театру і ресторану такий вибір є явним моветоном.
  • Пляжний варіант. Без цього аксесуару влітку на пляжі ніяк не обійтися. Міцність і дорожнеча - зовсім не найважливіші якості для пляжного варіанту. Головне, на що варто звернути увагу, крім місткості, перед тим, як вибрати жіночу сумку - оригінальність. Сонце і море спрямовують до вибору яскравих, бажано морських мотивів, доречних на узбережжі. Виробники пропонують любителькам пляжного відпочинку новинку - вологонепроникні прозорі сумки. Їх можна сміливо кидати на мокрий пісок або поблизу від води. Зазвичай, пляжну сумку підбирають в тон купальнику або парео.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Топ-20 кращих скульптур ...
Наступна новина: Все самое интересное о ...

КОМЕНТАРІ