Ford Focus II - флагман всесвітньо відомого бренда

Ford Focus II - флагман всесвітньо відомого бренда

03.02.16 10:25 0 1260

На початку 21 століття мало хто пам'ятає, що компанія Ford з'явилася на вітчизняному ринку більше 100 років тому, в 1907 році у ті далекі роки в Росію було завезено 563 автомобілів моделей N-серії та Т-серії.

А в 1923 році на заводі "Червоний Аксай", в передмісті Ростова з конвеєра зійшов трактор Фордзон.

9 липня 2002 корпорація Форд розпочала новий етап у своїй Російської історії. У м. Всеволожськ Ленінградської області офіційно відкрився завод зі складання легкових автомобілів.

Форд Фокус II

Флагманом російського виробництва є автомобіль Форд Фокус II, який користується величезною популярністю в усьому світі і заслужив її своєю зовнішньою привабливістю, надійністю, невибагливістю і розумною ціною. До речі  запчастини до Форд Фокус II ви можете знайти в інтернет-магазині автозапчастин: http://klan.com.ua/cars/ford/focus/.

Автомобіль випускається в декількох комплектаціях, покликаних задовольнити будь-який запит споживача:

  • виконаний у спортивному стилі 3-дверний хетчбек;
  • вишуканий 5-дверний хетчбек;
  • привабливий 4-дверний седан;
  • надзвичайно практичний 5-дверний універсал.

У кожній своїй лінії втілені фамільні фордівські риси: підтягнутість кузова, фірмова еліпсоїдна решітка. У порівнянні зі своїми попередниками значно покращилася аеродинаміка. Злегка стріловидна форма кузова додала машині динаміки і вказує на її: силу, стрімкість і спортивний темперамент.

Форд Фокус II відрізняє виключно продуманим дизайном салону. Він ергономічний, просторий, і виконаний з високоякісних матеріалів. На задньому сидінні вільно можуть поміститися троє дорослих людей. Приладова панель дуже зручна.

На вибір покупцеві пропонується великий вибір двигунів. Економічний бензиновий Duratec виконаний в 4-х варіантах, в спектрі 1,4 до 2 літрів і має поліпшені тягові характеристики. Також представлений Турбодизель Duratorq TDCi з об'ємом 1.8 л.

Варіанти трансмісії включають 5-ступінчасту механічну і 4-ступінчасту автоматичну коробки передач.

Автомобіль Ford Fokus II пропонується в декількох комплектаціях, які відрізняються один від одного кількістю пропонованих опцій.

Автомобіль економічний. У комплектації з бензиновим двигуном 1,4 л. Витрата палива становить 8 л по місту і 6,2 л по трасі.

Новий автомобіль чутливо реагує на управління і без видимих ​​зусиль справляється з будь-якою ситуацією - будь то водіння в місті або рух по трасі. Амортизатори передніх стійок підвіски і додаткові ресори були збільшені, що не тільки зробило водіння комфортнішим, але й знизило рівень шуму в автомобілі. Більш широка колія надає Ford Fokus велику стійкість і забезпечує абсолютну впевненість і точність управління при проходженні поворотів навіть на вузьких сільських дорогах.

Безпека Ford Focus - на високому рівні. Автомобіль обладнаний інтелектуальною системою захисту (IPS) з датчиками, які активують необхідні системи безпеки, наприклад, подушки безпеки, в межах однієї десятої секунди.

Кузов машини посилений, використана легка ударостійка технологія. Кабіна виконана їх високоміцної сталі. Шви з'єднані лазерним зварюванням, панелі кузова мають ударопоглинаючі зони, а також поперечні бруси і силові елементи. При конструюванні шасі використана методика зміщення компонентів шасі під підлогою кузова при ударі.

Спрацювання подушок безпеки пов'язане з роботою преднатяжителів і обмежувачів натягу ременів безпеки.
Для підвищення безпеки при русі в Форд Фокус використані електронна система стабілізації курсової стійкості (ESP) і система допомоги при екстреному гальмуванні (EBA). ESP здійснює контроль за кожним колесом при русі, а EBA дозволяє скоротити гальмівний шлях майже на 40%.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Тернопіллі розпочато ...
Наступна новина: Продвижение сайта в Google ...

КОМЕНТАРІ