В Луцьку воїни-інтернаціоналісти отримали пам'ятні медалі “25 років виведення військ з Афганістану”

В Луцьку воїни-інтернаціоналісти отримали пам'ятні медалі “25 років виведення військ з Афганістану”

03.02.16 10:36 0 597
У Палаці культури міста Луцька відбулося вручення пам'ятних медалей “25 років виведення військ з Афганістану” понад 150-ти учасникам бойових дій на території Республіки Афганістану у період 1979-1989 років та інвалідам війни з їх числа.

З цієї нагоди воїнів-інтернаціоналістів привітали міський голова Микола Романюк, заступник міського голови Сергій Григоренко, керівник сектору Державної служби у справах ветеранів війни та учасників АТО Андрій Омельчук, голова Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович.

“Ніколи не забудеться ваш подвиг і пережите вами . І багатьом з вас сниться ця війна. Вічна шана й пам'ять тим, хто не повернувся з війни, хто помер після війни від ран, чи інших недуг,” - сказав міський голова і закликав вшанувати загиблих у війні хвилиною мовчання.

Він подякував цим мужнім чоловікам за захист національних інтересів держави та спокою громадян, побажав усім мирного неба, міцного здоров'я, щоб Бог оберігав від усіх незгод, щоб було все добре у родинах, щастя і достатку.

Андрій Омельчук у своєму виступі акцентував, що колишні воїни-афганці були в числі перших на Євромайдані, і тепер - серед тих, хто захищає нашу державу на сході України.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Продвижение сайта в Google ...
Наступна новина: Тернопілля: на Лановеччині ...

КОМЕНТАРІ