Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпеки життєдіяльності у побуті

Волинська область: рятувальники навчають громадян правил безпеки життєдіяльності у побуті

03.02.16 11:34 0 578
2 лютого працівники Любомльського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання Головненської селищної ради та приватного житлового сектору у м.Любомлі для запобігання пожеж та трагічних випадків на них. Ці населені пункти були вибрані не випадково – за статистикою саме тут спостерігається ріст кількості пожеж в порівнянні з минулим роком.

До відпрацювань залучили працівників органів місцевої виконавчої влади та засобів масової інформації. Основні зусилля під час профілактичних заходів були направлені на підвищення рівня обізнаності пенсіонерів, одиноких громадян та дітей з правил пожежної безпеки.

Відвідуючи громадян за місцем проживання, співробітники служби “101” окреслювали основні фактори ризику, що здатні призвести до пожеж, надавали рекомендації щодо експлуатації пічного опалення, закликаючи подбати про розміщення перед топковими отворами негорючих листів, застерігали не перегрівати печі, не залишати розпалені печі без нагляду. Під час відпрацювання йшлося й про заходи електробезпеки та правильну експлуатацію сучасних опалювальних котлів та газового обладнання.

Фахівці ДСНС поінформували населення про порядок дій на випадок пожежі, нагадали телефонні номери служб екстреного реагування та вручили листівки з правил безпеки життєдіяльності.

Під час відпрацювання представники ДСНС перевірили стан боєготовності підрозділу місцевої пожежної охорони в смт Головне і подбали про розміщення переліку вимог та рекомендацій з правил безпеки на інформаційних стендах у місцях масового перебування людей.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині триває ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ