У міській раді стажуватимуться молоді політологи Прикарпаття

У міській раді стажуватимуться молоді політологи Прикарпаття

03.02.16 13:22 0 552
Секретар міської ради та студенти Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника обговорили особливості проходження практики у виконавчих органах міської ради

2 лютого відбулася зустріч секретаря Івано-Франківської міської ради Оксани Савчук зі студентами-політологами Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника. Ця зустріч була присвячена виробничій практиці, яку студенти проходитимуть у структурних підрозділах виконавчих органів Івано-Франківської міської ради.

Головною метою практики є ознайомлення майбутніх фахівців з принципами роботи структурних підрозділів та функціями, які виконують посадові особи місцевого самоврядування. Задля цього кожен зі студентів отримає індивідуальне завдання, пов'язане з діяльністю одного з трьох відділів виконавчих органів ради: експертно-аналітичного відділу секретаріату міської ради, відділу внутрішньої політики та відділу патронатної служби.

Як зазначив кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Ігор Доцяк, практику у міській раді проходитимуть ті студенти, які показали найкращі результати у навчанні, і за підсумками проходження практики кожен зі студентів отримає індивідуальну оцінку.

"Я дуже задоволена, що Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника плідно співпрацює з Івано-Франківською міською радою, і що багато працівників у структурних підрозділах є випускниками університету" - зауважила секретар міської ради Оксана Савчук. Також вона наголосила на тому, що одним з основних обов'язків студентів буде ознайомлення з тим, як виконавчі органи ради допомагають у вирішенні проблем громадян, які до них звертаються, адже одним з найбільш пріоритетних завданням міської влади у наш час є її відкритість, прозорість та доступність для всіх мешканців міста.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жодне звернення,яке ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ