Івано-Франківськ: «Підприємці не можуть так нагло поводитись по відношенню до учнів шкіл» - Оксана Савчук

Івано-Франківськ: «Підприємці не можуть так нагло поводитись по відношенню до учнів шкіл» - Оксана Савчук

03.02.16 14:52 0 656
Секретар міської ради Оксана Савчук висловила своє обурення щодо торгівлі алкогольними напоями поряд із школами міста

2 лютого під час оперативної наради у міського голови секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук вчергове підняла питання щодо незаконного продажу алкогольних напоїв поряд із навчальними закладами міста. Як заявила секретар ні підприємець, ні комунальні служби за тиждень часу не виконали доручення попередньої оперативної наради щодо демонтажу двох холодильників із пивом поряд із школою №23.

Нагадаємо, що на минулій оперативній нараді у міського голови Оксана Савчук попросила керівника муніципальної інспекції перевірити наявність дозволів та припинити факт торгівлі підприємцем пива поряд із загальноосвітньою школою-ліцеєм №23.

« зранку я була на місці кіоску поряд із школою №23. Холодильники й далі на місці. Підприємці також люди у яких є діти які ходять у школи міста. Підприємці не можуть так нагло поводитись по відношенню до учнів шкіл. У місті діє заборона на торгівлю алкогольними напоями та пивом на відстані 50м. від навчальних закладів. Я вимагаю негайно демонтувати ці холодильники із пивом та провести повну перевірку дозволів на роботу цього підприємця!» - сказала Оксана Савчук.

Міський голова Руслан Марцінків підтримав секретаря міської ради й одразу доручив керівнику департаменту містобудування та архітектури готувати проект рішення щодо повного демонтажу вказаної МАФ.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі за ...
Наступна новина: Вінниччина займає третє ...

КОМЕНТАРІ