Вінниччина у повному обсязі виконала завдання держави щодо будівництва фортифікаційних споруд в зоні АТО

Вінниччина у повному обсязі виконала завдання держави щодо будівництва фортифікаційних споруд в зоні АТО

03.02.16 13:27 0 552
«Наше завдання – це забезпечення безпеки життєдіяльності населення України та області зокрема. Вінниччина одна із перших виконала державне замовлення по будівництву фортифікаційних споруд у зоні АТО. Ми побудували 9 таких споруд у Луганській області»,- зазначив Василь Броварник.

Під час будівництва проводились спільні виїзди членів робочої групи в Луганську область для оперативного вирішення питань на місці.

З метою зміцнення обороноздатності області з обласного, районних та міських бюджетів виділено до 6,0 млн. грн. для створення належних умов несення служби та організації побуту особового складу, ремонту системи опалення казарми та їдальні, встановлення металопластикових вікон для військової частини В4050, що у м. Гайсин. Також за кошти інвесторів побудовано котельню на альтернативних видах палива та тепломережі (загальна кошторисна вартість – 6,0 млн.грн.).

На заходи по введенню в експлуатацію та ремонту систем водопостачання, каналізації та відновлення центрального опалення для обласного збірного пункту у м. Козятин з обласного бюджету виділено – 467,0 тис. грн.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 4 лютого Айварас ...

КОМЕНТАРІ