В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку на 4 господаря вогнеборці врятували чоловіка

В Житомирській області під час пожежі в житловому будинку на 4 господаря вогнеборці врятували чоловіка

03.02.16 09:21 0 501
1 лютого о 16:17 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на 4 господаря в с. Стрибіж Червоноармійського району. За вказаною адресою виїхали бійці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Вони встановили, що горить дах на площі близько 70 м2 та одна із житлових кімнат. Також є загроза розповсюдження вогню по всій конструкції будівлі. З’ясувавши обстановку, начальник караулу прийняв рішення залучити ще одне відділення вогнеборців для ліквідації пожежі.

Під час гасіння пожежі, в одній із кімнат на ліжку, де спостерігалось сильне задимлення, рятувальники виявили сплячого сина власників квартири. Чоловік мав опіки обличчя та верхніх кінцівок, також на ньому був обгорілий одяг.

Бійці ДСНС вивели його на свіже повітря та передали медикам. Потерпілого госпіталізували до центральної районної лікарні.

Силами рятувальників пожежу було локалізовано о 16:50, ліквідовано – о 20:15. Вогнем знищено дах на площі 70 м2 та домашнє майно в одній із житлових кімнат. Причина виникнення загоряння наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ