Тернопіль готується до проведення фестивалю «Файне місто»

Тернопіль готується до проведення фестивалю «Файне місто»

03.02.16 12:16 0 567
Міський голова Сергій Надал спільно з головою обласної ради Віктором Овчаруком та членами громадської організації «Фестиваль «Файне місто» провели робочу нараду з підготовки та проведення музичного фестивалю «Файне місто». Фестиваль відбудеться на території міжнародного аеропорту «Тернопіль» з 7 по 10 липня 2016 року.

Учасники наради оглянули територію аеропорту та обговорили технічні питання.

«Міська рада підтримує проведення фестивалю «Файне місто», починаючи з його першого проведення у 2013-му році. Позитивним є те, що фестиваль розвивається і щороку в Тернопіль приїжджає все більше туристів з різних міст України та Європи», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, що перший фестиваль «Файне місто» відбувся у Тернополі у 2013-му році на острівку «Чайка», що в парку ім. Т.Г.Шевченка, а у наступні роки, щоб вмістити всіх бажаючих, місцем проведення було обрано аеропорт «Тернопіль». У 2016 році фестиваль буде тривати чотири дні, під час яких на п’ятьох сценах виступлять понад 80 артистів з усього світу: України, Швеції, Німеччини, Австрії, США, Білорусі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 04.02 у м. Житомирі ...
Наступна новина: 03.02 – в м. Луцьку ...

КОМЕНТАРІ