Навчання у школах Тернополя буде відновлене 3 лютого

Навчання у школах Тернополя буде відновлене 3 лютого

03.02.16 15:25 0 539
3 лютого буде відновлений навчальний процес в усіх загальноосвітніх та початкових школах Тернополя, гуртках, ліцеях та позашкільних установах. Відповідне рішення було прийняте на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді.

«Ситуація залишається складною, проте, беручи до уваги, що знизилися показники захворюваності, спеціальна комісія рекомендує розпочати навчання у школах, - розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра. - Навчальні заклади будуть проводити детальний збір інформації щодо відсутніх під час навчального процесу дітей із зазначенням причини. Попри відновлення навчання, медичні заклади та санепідстанція продовжать моніторити ситуацію щодо захворюваності у Тернополі, адже загалом ситуація залишається нестабільною, а по усій Україні спостерігається підвищення показників рівня захворюваності на ГРВІ».

Відпрацьовувати тернопільські школярі за пропущені навчальні дні будуть п’ять днів весняних канікул, 6 та 20 лютого, 5 та 12 березня. Інший навчальний матеріал буде відпрацьований додатковими уроками та більшим обсягом матеріалу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Бережанах працювала ...
Наступна новина: На Вінничині дворічна ...

КОМЕНТАРІ