Міжнародний банк реконструкції та розвитку виділить Тернополю 25 мільйонів доларів на термомодернізацію

Міжнародний банк реконструкції та розвитку виділить Тернополю 25 мільйонів доларів на термомодернізацію

03.02.16 14:25 0 564
Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР) надасть Тернополю 25 мільйонів доларів США на проведення термомодернізації житлового сектору у рамках проекту «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

Відтак, «Тернопільміськтеплокомуненерго» отримає кошти на проведення реконструкції дев’яти котелень, будівництва двох когенераційних станцій, облаштування 311 індивідуальних теплових пунктів та автоматичної системи управління технологічними процесами, які дозволять в режимі реального часу відслідковувати стан роботи системи теплопостачання.

Нагадаємо, що Тернопіль також співпрацює з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Фондом Східноєвропейського партнерства з енергоефективності (фонд Е5Р) у впровадженні інноваційного проекту із модернізації теплопостачання, у рамках якого передбачається встановлення сонячних колекторів, теплового насосу, будівництво котельні на біомасі тощо.

Реалізація цих проектів спрямована на забезпечення якісних послуг теплопостачання та подання до домівок тернополян цілодобово гарячої води.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за ...

КОМЕНТАРІ