На Тернопіллі за результатами розгляду скарг платників податків залишено без змін рішення органів ДФС на 800 тис. гривень

На Тернопіллі за результатами розгляду скарг платників податків залишено без змін рішення органів ДФС на 800 тис. гривень

03.02.16 14:40 0 547
За січень 2016 року від суб'єктів господарювання Тернопільської області до Головного управління Державної фіскальної служби в області на розгляд в адміністративному порядку надійшло 7 первинних скарг на 8 рішень. Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість первинних скарг зменшилась на одну та на 5 зменшилась кількість оскаржених рішень.

Впродовж січня цього року Головним управління ДФС у Тернопільській області розглянуто 11 скарг платників податків на 12 рішень та вимог, що на 2 скарги та 3 рішення менше показника відповідного періоду 2015 року. За результатами розгляду скарг з початку року залишено без змін 9 рішень на загальну суму 800 тис. гривень та скасовано повністю 3 рішення на суму 5 тис. гривень.

Звертаємо увагу, що з 12 січня 2016 року набув чинності наказ Міністерства фінансів України від 21.10.2015 №916 «Про затвердження Порядку оформлення і подання скарг платниками податків та їх розгляду контролюючими органами». Новим Порядком визначено процедуру оскарження платниками податків податкових повідомлень-рішень або інших рішень контролюючих органів під час адміністративного оскарження. Одночасно цей Порядок не застосовується щодо оскарження рішень контролюючих органів, дій або бездіяльності їх посадових осіб та інших працівників, якщо спеціальним законом встановлено інший порядок оскарження таких рішень, дій або бездіяльності, а також при оскарженні постанов, прийнятих у справах про адміністративні правопорушення.

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародний банк ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ