В Чернігівській області під час пожежі житлового будинку 4 осіб,серед яких 2 дітей,отруїлись чадним газом

В Чернігівській області під час пожежі житлового будинку 4 осіб,серед яких 2 дітей,отруїлись чадним газом

03.02.16 09:38 0 525
1-го лютого о 08:30 до Служби порятунку "101" у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Яблунівка, що за 30 км. від районного центру.

За викликом на місце події оперативно прибув черговий караул 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. На цей час в середині будівлі спостерігалося щільне задимлення. На щастя, ще до прибуття підрозділу ДСНС сусіди встигли врятувати з оселі 23-річну жінку, її двох дітей 2010 та 2014 року народження та 26-річного співмешканця. Каретою швидкої медичної допомоги постраждалих з попереднім діагнозом отруєння чадним газом було госпіталізовано до Прилуцької районної лікарні. Їх стан оцінюють, як задовільний. Рятувальники о 9:10 локалізували та о 10:35 остаточно ліквідували пожежу.

До її виникнення призвела відсутність безпечної протипожежної розділки між димарем та дерев’яними конструкціями даху. Вогнем знищено перекриття на площі 4 кв.м, пошкоджено майно.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігають! Щоб уникнути лиха, необхідно постійно стежити за справністю приладів опалення. Періодично слід робити огляд зовнішнього стану печей і димарів на наявність тріщин. Виконання цих простих, але вкрай необхідних правил, допоможе зберегти ваше житло, майно та, найголовніше, життя!

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 2 лютого ...
Наступна новина: У Луцьку відзначили 72-у ...

КОМЕНТАРІ