Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичну роботу з любителями зимової риболовлі

Чернігівська область: рятувальники проводять профілактичну роботу з любителями зимової риболовлі

03.02.16 11:13 0 609
В період потепління товщина льоду на річках та водоймах поступово зменшується, що в свою чергу наражає любителів зимової риболовлі на небезпеку.

У зв’язку з цим, фахівцями підрозділів обласного Управління ДСНС під час проведення рейдових перевірок водойм з рибалками проводяться профілактичні бесіди та розповсюджуються наочні матеріали щодо попередження трагічних випадків.

1 лютого профілактичні заходи відбулись на водоймах у Варвинському районі та річці Дніпро біля селища Любеч Ріпкинського району. Рятувальники роз’яснили рибалкам про небезпеку ходіння по тонкому льоду, перебування поблизу відкритої води, а також до чого може призвести скупчення любителів зимової риболовлі на одному місці та пробивання поряд із собою багатьох лунок. Крім того, фахівці ДСНС радили завжди мати з собою засоби порятунку, одягати легкий і теплий одяг та в жодному випадку не вживати алкоголю, оскільки той знижує пильність та відчуття небезпеки.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій сподіваються, що профілактичні заходи проводяться не даремно і поради Служби порятунку «101» залишаться у свідомості любителів підльодної риболовлі.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у 2016 році ...
Наступна новина: Триває моніторинг залучення ...

КОМЕНТАРІ