Чернівецька область: виникло 2 пожежі,на одній з яких загинув чоловік

Чернівецька область: виникло 2 пожежі,на одній з яких загинув чоловік

03.02.16 16:24 0 652
Упродовж 1 лютого на території Чернівецької області сталося 2 пожежі, під час однієї з яких загинув чоловік. Трагедія сталася в Чернівцях. О 21:56 до Служби порятунку 101 обласного центру надійшло повідомлення про те, що на горищі чотириповерхового житлового будинку на вул. Київській обласного центру виникла пожежа. Про пожежу рятувальників повідомив мешканець даного будинку, який відчув запах диму. Вже за 4 хвилини після виклику на місці події працював черговий караул державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Оскільки горище будинку було сильно захаращене, то на пожежі виникло сильне задимлення, через що рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Вогнеборці зайшли на горище будинку для проведення пожежної розвідки, в ході чого виявили тіло чоловіка, 1964 року народження вже без ознак життя. За попередньою інформацією, загиблий був чоловіком без постійного місця проживання, який влаштував собі на горищі тимчасове житло. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. На пожежі знищено речі домашнього вжитку. Площа пожежі склала 10 кв.м. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. На даний час, причина виникнення пожежі встановлюється.

Ще одна пожежа того ж дня сталася в смт Красноїльськ Сторожинецького району, під час якої горів житловий будинок. Загорання сталося на кухні будинку. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що стіни та перекриття будівлі були дерев’яними. Через це існувала загроза перекидання вогню на розташовані поруч господарську будівлю та ще один житловий будинок. Рятувальники міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони смт Красноїльськ та села Чудей, які виїжджали за місцем виклику, ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення 2 будівлі. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю. Постраждалих на пожежі немає.

Всього з початку року на території Чернівецької області виникло 89 пожеж, на яких загинули 7 людей. Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: основною причиною виникнення пожеж та загибелі людей на них є порушення правил пожежної безпеки самими людьми. Будьте обережними! Бережіть власне життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ