Як вибрати хороший манікюрний інструмент?

Як вибрати хороший манікюрний інструмент?

04.02.16 11:15 0 1364

Доглянуті руки говорять про жінку більше ніж дорога косметика або фірмовий одяг. Саме красивий манікюр підкреслює, що жінка невпинно доглядає за собою. Привести в порядок нігті можна тільки за допомогою якісного інструменту, але вибрати довговічний, зручний і функціональний манікюрний набір не так вже просто.

Якість виробів

Якість виробів багато в чому визначається матеріалами, які використовувалися при виготовленні виробу. У випадку з набором для догляду за нігтями це стосується не тільки інструментів, а й футляра для зберігання. Тому якщо футляр або інструмент виглядають неохайно або викликають сумнів, краще звернути увагу на інший набір.

Універсальний манікюрний набір повинен включати всі необхідні для догляду за нігтями інструменти:

  • Щипчики або кусачки;
  • Манікюрні ножиці;
  • Ножички для кутикул;
  • Палички для відтягування кутикула (шабер) для не обрізного європейського манікюру;
  • Пінцет.

Практично всі інструменти в манікюрному наборі повинні бути виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, за винятком шабера (він робиться з деревини, зазвичай використовується апельсинове дерево). Якщо виробники заощадили на сталі, то інструменти швидко затупляться і прийдуть у непридатність. Крім того, використовуючи неякісні інструменти важко домогтися гарних результатів у роботі. Зберігати манікюрний набір краще в спеціальному футлярі, це збільшить термін служби, і зменшить ризик втрати якогось невеликого, але важливого предмета.

Не варто економити!

Хороший інструмент не може бути дешевим, тому не варто намагатися економити при покупці манікюрного набору. Висока якість - гарантія того, що манікюрний набір прослужить не один десяток років, якщо використовувати його в побутових цілях.

На що слід звернути особливу увагу, купуючи манікюрний набір?

  1. Найважливіший інструмент у наборі - ножиці, якими стрижуть нігті. Тому за їх якістю варто простежити окремо, інакше вони зламаються через пару років, якщо не раніше.
  2. Щипчики і кусачки можуть використовувати для нігтів і для шкірки. Як правило, в готових наборах продаються інструменти для зрізання кутикул. Вони повинні бути дуже гострими і якісними. Зрізати потрібно задирки одним рухом, при цьому дуже точно, інакше можна травмувати шкіру, що призводить до запалень або нагноєнь.
  3. Для обрізного манікюру необхідні спеціальні ножиці. Але зрізати з їх допомогою шкірку досить складно, часто потрібен час, щоб призвичаїтися, так що варто вибирати інструмент з гарної сталі з продуманою формою, який прослужить дуже довго.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Прогулянкові літні дитячі ...

КОМЕНТАРІ