У Вінницькій області продовжено здійснення кроків щодо підтримки активних жінок та їх участі у політичному житті суспільства (+фото)

У Вінницькій області продовжено здійснення кроків щодо підтримки активних жінок та їх участі у політичному житті суспільства (+фото)

04.02.16 18:30 0 587
В рамках проекту «Політика - жіноча справа», що реалізується в області Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Прогресивні жінки» за підтримки Українського Жіночого Фонду, 2 лютого 2016 року проведено засідання за круглим столом.

Захід проведено з метою посилення участі ініціативних жіночих груп міст та районів області у політичному житті українського суспільства на місцевому рівні.

В засіданні взяли участь представники Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, обласного центру зайнятості, громадських організацій «Прогресивні жінки», ВООГО «Відкрите суспільство» та активні жінки з районів та міст області.

Одним із важливих питань, яке стоїть перед українським суспільством, є формування гендерної культури. Саме це питання розглядалося на засіданні за круглим столом, як першочергове.

Учасниці заходу обговорили питання щодо необхідності розробки та проведення в області навчальних тренінгів з гендерних питань, здійснення гендерного аналізу програм та проектів, створення сприятливих умов для паритетної участі жінок і чоловіків у прийнятті суспільно важливих рішень.

Відзначено, що велику роль у досягненні позитивних результатів відіграє взаємодія органів виконавчої влади та громадського сектору.

Захід пройшов в атмосфері позитиву та толерантності, надано конструктивні пропозиції щодо подальшої роботи у напрямку забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині десять ...
Наступна новина: Как работает Cashback в ...

КОМЕНТАРІ