В Закарпатській області міжгірські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення житловий будинок і літню кухню

В Закарпатській області міжгірські вогнеборці під час пожежі врятували від знищення житловий будинок і літню кухню

04.02.16 09:34 0 583
У ніч на 3 лютого в с. Негровець Міжгірського району загорівся хлів, розташований на території приватного обійстя. Пожежа виникла на горищі надвірної споруди, де зберігалося сіно. При цьому вогонь по дерев’яних конструкціях швидко поширився на крівлю літньої кухні та житлового будинку, зведених впритул одне до одного. Дружина господаря, яка прокинулася й помітила загорання, о 01:20 подзвонила до Служби порятунку «101». Одразу ж після цього жінка вивела з хліва домашню худобу.

Для ліквідації вогню на місце події оперативно прибули бійці державних пожежно-рятувальних постів с. Колочава та с. Синевир. Насамперед вони кинули сили на те, щоб не дозволити вогню повністю охопити житловий будинок і літню кухню. Тим самим названі будівлі врятували від знищення. Пожежу в хліву вогнеборцям вдалося локалізувати о 01:45 та остаточно загасити – о 03:55.

Причину виникнення загорання наразі з’ясовують представники правоохоронних органів. Завдані збитки також встановлюються, оскільки стихія знищила надвірну будівлю й 0,5 т сіна. Крім цього, було пошкоджено дах будинку й літньої кухні.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ