На форумі у міській раді презентують Програму вивчення та популяризації англійської мови в навчальних закладах Чернівців на 2016-2020 роки

На форумі у міській раді презентують Програму вивчення та популяризації англійської мови в навчальних закладах Чернівців на 2016-2020 роки

04.02.16 10:54 0 560
Презентація «Програми вивчення та популяризації англійської мови в навчальних закладах міста Чернівці на 2016-2020 роки» відбудеться 5 лютого у сесійній залі Ратуші під час міського форуму «ЧернівціGoGlobal», організатором якого є управління освіти міської ради.

Одним із завдань форуму є також ознайомлення учасників із заходами, запланованими для реалізації програми та проведення у 2016 році Року англійської мови у Чернівцях.

У форумі візьмуть участь директори та завідуючі навчальних закладів міста, вчителі та керівники гуртків англійської мови, батьки та учні. Робота розпочнеться з пленарного засідання, на якому буде представлена «Програма вивчення та популяризації англійської мови в навчальних закладах міста Чернівці на 2016-2020 роки», затверджена сесією міської ради. Автором програми є заступник начальника, начальник відділу загальної середньої освіти управління освіти Олена Кузьміна.

Робота форуму продовжиться в секціях, на яких буде представлено низку заходів, спрямованих на реалізацію програми та проведення у 2016 році Року англійської мови в місті Чернівці.

Початок форуму – о 10.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Закарпатські митники ...

КОМЕНТАРІ