Депутати прийняли рішення про створення КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»

Депутати прийняли рішення про створення КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»

04.02.16 08:08 0 593
Депутати на пленарному засіданні сесії міської ради прийняли рішення про утворення комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Заступник міського голови Юрій Моклиця пояснив, що потрібно створити комунальне підприємство, щоб привести Положення про Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» у відповідність до вимог чинного законодавства. Він також обгрунтував доцільність вдосконалення роботи МЦФЗН «Спорт для всіх» та реорганізації структури. Зупинився на прогнозованих суспільних, економічних, фінансових та юридичних наслідках комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» та коротко познайомив з Положенням КЗ «Спорт для всіх».

Міський голова Микола Романюк переконаний, що створення комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - хороша справа, адже сприятиме активному залученню до спортивно-масової роботи дітей у клубах за місцем проживання. Він висловив сподівання, що новостворений комунальний заклад налагодить тісну співпрацю із загальноосвітніми навчальними закладами міста для спільного проведення спортивних турнірів та змагань. “Спортивне життя у місті буде потихеньку відроджуватися, і ми згодом зможемо виховувати майстрів спорту”, ­ сказав міський голова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті незаконно ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ