Юні лучани віншували колядками учасників Міжнародного фестивалю східноєвропейських колядок у Польщі

Юні лучани віншували колядками учасників Міжнародного фестивалю східноєвропейських колядок у Польщі

04.02.16 11:28 0 591
На завершення новорічно-різдвяних свят учні Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, зокрема, фольклорний гурт «Зоряниця» під керівництвом викладача відділу хорових дисциплін та сольного співу Олени Богдан, мали можливість віншувати колядками багаточисельну спільноту поціновувачів музичного мистецтва на ХХІ Міжнародному фестивалі східноєвропейських колядок, що відбувся 30-31 січня 2016 року в місті Тересполь (Республіка Польща). Присутні на фестивалі радо зустрічали гостей з Луцька. Гурт «Зоряниця», а також гурт «Лелія» Луцького районного будинку культури (керівник Ольга Чуріна) справили яскраве враження, наповнили атмосферу зали неповторним відчуттям піднесеності, патріотизму та єднання. Українські колядки звучали по-особливому.

Учасники делегації з Луцька привітали також прихожан і настоятеля православної церкви у місті Тересполь отця Ярослава, взявши участь у недільному богослужінні.

Додому лучани поверталися переповнені позитивними емоціями, збагачені новими знайомствами і приємними враженнями. В дорозі для дітей несподіванкою стало споглядання оленів, косуль та білок, що багаточисельними юрбами пересувалися полями Польщі.

Окрилені участю у міжнародному фестивалі та вдалим виступом, юні артисти готові до нових мистецьких імпрез, а ще – до активної роботи, аби зреалізувати мрії - частіше виступати на європейських концертних майданчиках, популяризуючи українські традиції та відкриваючи Україну для світової спільноти!

Управління культури

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: ...
Наступна новина: У чому плюси онлайн ...

КОМЕНТАРІ