На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники навчають населення правилам пожежної безпеки

04.02.16 13:11 0 634
З початку поточного року на території міста Старокостянтинів та району виникло дев’ять пожеж, під час ліквідації одної з них було виявлено загиблу людину. Тому, щоб попередити виникнення пожеж у житловому секторі, 2 лютого старокостянтинівські рятувальники разом із представниками соціального захисту навчали правилам пожежної безпеки громадян, які мешкають на території Стецьківської сільської ради.

Під час рейду було проінструктовано населення щодо правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, користування електромережею, правил поведінки на льоду у зимовий період. Серед основних порушень, що можуть призвести до пожежі, є відсутність металевого листа під топковим отвором, не замащені тріщини на печах, недостатня відстань від опалювальної печі до предметів побуту та використання несертифікованих електронагрівальних приладів.

Такі заходи проводяться систематично. Лише спільними зусиллями ми не допустимо виникнення надзвичайних подій та ситуацій, адже запобігти біді завжди легше, ніж потім ліквідовувати її наслідки.

Старокостянтинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 24 лютого ...
Наступна новина: За січень 2016 року ...

КОМЕНТАРІ