Гороскоп сумісності: вірити чи ні?

Гороскоп сумісності: вірити чи ні?

05.02.16 11:57 0 2150

Хто з нас не стояв перед непростим вибором друга або подружки, щоб потім можна було сміливо разом крокувати по життю? Хлопців, особливо в юному віці, більше цікавлять безпроблемні відносини на одну-дві ночі. Дівчатам же зазвичай хочеться якоїсь стабільності і гарантій. Як дізнатися, наскільки далеко зайдуть відносини з конкретним суб'єктом симпатій і чи будуть вони вдалі, чи є у них майбутнє і перспективи, чи варто витрачати на них час і нерви?

Чи правдиві гороскопи?

Не всі гороскопи хороші, і не кожному персональний гороскоп на день або місяць можна довіряти. Однак, як показує практика багатьох пар, гороскопи сумісності відрізняються куди більшою правдивістю і реалістичністю. Можливо, це пояснюється тим, що персональні гороскопи на певний період динамічні, постійно оновлюються, тому і ймовірність помилок дуже висока. На відміну від них, гороскопи сумісності знаків зодіаку і конкретних особистостей інтерпретують статичні, вже усталені планетні розташування і взаємовпливу. Тому 95% гороскопів сумісності - вірні.

Що потрібно аби вистачити сумісність з другою половинкою?

Перед тим, як приступити до тестування на сумісність знаків зодіаків і особистостей зокрема, необхідно дізнатися точну дату, час (аж до хвилин) і місце народження обранця, а також знати свої аналогічні дані. Часовий пояс можна легко визначити за допомогою панелі часу на комп'ютері.

Ресурси

Щоб ретельно перевірити, чи підійде цей прекрасний молодий чоловік у супутники по життю, бажано не обмежуватися одним прогнозом з одного Інтернет-ресурсу. Існує відмінний гороскоп сумісності на astrohelper.ru. Представлені тут прогнози зазвичай конкретні і дозволяють більш-менш чітко визначити характер майбутніх відносин і їх життєздатність. Тому якщо в тексті прямо зазначено, що в житті пари будуть присутні зради, любовні трикутники, а шлюб навряд чи можливий, я б не радила ігнорувати ці «попереджувальні знаки». На особистому досвіді доведено, що подібні попередження мають під собою цілком земні підстави.

Окрім індивідуального прогнозу сумісності, я б порекомендувала пошукати в Інтернеті на декількох ресурсах загальні гороскопи сумісності знаків зодіаку. Так, наприклад, почитавши загальний гороскоп сумісності Близнюка і Скорпіона, приходить розуміння того, що між цією «солодкою» парочкою мало чого спільного і відносини, в принципі, безперспективні. А прочитавши про сумісність Стрільця і ​​Водолія, можна зрозуміти, що щастя дуже навіть можливо, варто тільки захотіти.

Однак, гороскопи сумісності - окремо, а життя - окремо. Якщо людина подобається, душа до нього тягнеться, а серце каже «Так!», - забудьте про все гороскопи і будьте щасливі! Історія людських взаємин знає занадто багато щасливих пар, яким, судячи з гороскопам, заборонено навіть в одній кімнаті довго разом перебувати.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Закарпатська область: в ...

КОМЕНТАРІ