У Луцьку розпочато два кримінальних провадження про протиправні дії щодо працівників поліції

У Луцьку розпочато два кримінальних провадження про протиправні дії щодо працівників поліції

05.02.16 17:06 0 687
В обласному центрі Волині за кілька останніх днів зафіксовано два випадки вчинення громадянами протиправних дій щодо працівників поліції.

1 лютого 2016 року близько 06 години ранку у готелі "Нива" на Завокзальному ринку 52-річний рівненчанин завдав тілесних ушкоджень двом поліцейським Управління патрульної поліції у місті Луцьку, які прибули на виклик.

Відомості про заподіяння працівникам правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ними своїх службових обов’язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться необхідні слідчі дії.

30 ж січня 2016 року слідчим відділом Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про те, що раніше судимий за грабіж 29-річний лучанин, який після вчинення ним напідпитку хуліганських дій у магазині "Зося" на вулиці Ковельській був доставлений у приміщення Луцького відділу поліції, завдав тілесних ушкоджень поліцейському Управління патрульної поліції у місті Луцьку, вдаривши його головою у обличчя.

Зловмиснику уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в обох провадженнях здійснюється слідчими слідчого відділу Луцького ВП ГУНП у Волинській області,процесуальне керівництво – прокурорами Луцької місцевої прокуратури.

Наголосимо, що органи прокуратури жорстко реагуватимуть на випадки протиправних дій щодо працівників правоохоронних та судових органів та вживатимуть усіх можливих заходів задля притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ