Волинська область: рятувальники навчали працівників закладів культури основ цивільного захисту

Волинська область: рятувальники навчали працівників закладів культури основ цивільного захисту

05.02.16 16:18 0 562
З метою недопущення випадків пожеж в закладах культури, співробітники Маневицького районного відділу Управління ДСНС у Волинській області 4 лютого організували і провели навчальну лекцію з основ цивільного захисту для директорів будинків культури, завідувачів клубів та бібліотек району. Всього в заході взяло участь понад 100 працівників.

Рятувальники ознайомили присутніх із статистикою пожеж, їх наслідками та причинами виникнення і наголосили, що більшість з них трапляється через необережне поводження з вогнем, порушенням правил експлуатації печей, побутових електроприладів.

Для недопущення пожеж в громадських закладах, збереження матеріальних цінностей посадовим особам закладів культури роз’яснено вимоги пожежної безпеки для громадських закладів і наголошено на неприпустимості перегріву печей опалення, перевантаження електричних мереж та використанні пожежонебезпечних обігрівачів.

Окремою темою рятувальники висвітлили алгоритм дій персоналу на випадок пожежі, продемонстрували порядок використання первинних засобів пожежогасіння та надали відповіді на питання в сфері цивільного захисту, які цікавили працівників культури.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Вінниччині оформлено ...

КОМЕНТАРІ