Чернівецькі рятувальники проводять рейди з нагадуванням правил пожежної безпеки

Чернівецькі рятувальники проводять рейди з нагадуванням правил пожежної безпеки

05.02.16 11:44 0 598
З метою запобігання загибелі людей на пожежах у житловому секторі та зменшення негативних наслідків від них, 3 лютого 2016 року працівники Чернівецького міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області спільно з працівниками КЖРЕП №9 провели обхід 56-ти приватних житлових помешкань у Чернівцях.

Місцевим мешканцям нагадали правила пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в побуті, вручили пам'ятки та листівки з правилами пожежної безпеки. Належну увагу приділили протипожежному стану підвальних приміщень та горищ житлового фонду, де існує велика ймовірність виникнення пожеж.

Також інспектори провели інструктаж з основних правил пожежної безпеки з трудовими колективами Чернівецького колледжу дизайну та економіки та ОКУ «Чернівецька обласна клінічна лікарня». Під час зустрічі рятувальники нагадали працівникам основні правила пожежної безпеки та роздали пам'ятки про те як уникнути пожеж та що робити у разі їх виникнення.

Рейдові групи працюватимуть і надалі. Такі заходи є дуже важливими, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню пожеж і, як наслідок, зменшити матеріальні збитки та, щонайголовніше, врятувати людське життя.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графік прийомів ...
Наступна новина: 598 навчальних закладів ...

КОМЕНТАРІ