На Вінничині погребищенський військовий комісаріат готовий до проведення усіх необхідних заходів у рамках викликів сьогодення (+фото)

На Вінничині погребищенський військовий комісаріат готовий до проведення усіх необхідних заходів у рамках викликів сьогодення (+фото)

05.02.16 16:51 0 682
У цьому запевнив голову обласної державної адміністрації Валерія Коровія Погребищенський військовий районний комісар капітан Олександр Тригуб.

в рамках робочої поїздки до Погребищенського району голова облдержадміністрації Валерій Коровій відвідав військовий комісаріат.

Знайомлячи керівника області з роботою військкомата, Олександр Тригуб проінформував, що районним військовим комісаріатом проведено ряд заходів по відновленню системи військового обліку на території району. Військовозобов'язані, що перебувають на військовому обліку в районі проходять планові медичні огляди.

Восени 2015 року комісаріатом проведено призов громадян на строкову військову службу до лав ЗСУ та інших військових формувань.

Військовий комісаріат на 100 % виконав відбір і поставку до військових частин кандидатів для проходження військової служби за контрактом.

Для довідки:

Минулого року було проведено сучасний ремонт та перепланування виділеного під РВК приміщення. Кошторисна вартість робіт становить 240 тисяч гривень, з них коштів з місцевих бюджетів - 137 тисяч гривень, позабюджетних благодійних коштів 103 тисячі гривень. Погребищенський районний військовий комісаріат посів 7 місце серед 28 районних ( міських ) військових комісаріатів в загальному рейтингу ОВК по призовній роботі.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області з ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ