На Тернопіллі бучацькі лісівники підсумували роботу за 2015 рік

На Тернопіллі бучацькі лісівники підсумували роботу за 2015 рік

05.02.16 14:20 0 651
3 лютого відбулася нарада директора ДП «Бучацьке лісове господарство» з лісничими та відділами підприємства, на якій було обговорено результати фінансово-господарської діяльності за 2015 рік та планові показники на 2016 рік.

Інженер з охорони праці Віктор Сторчак повідомив всіх присутніх про необхідність та наявність документації з питань охорони праці на лісництвах (плани, графіки, журнали, технологічні карти). Також було оголошено про перевірку з охорони праці, яка відбудеться з 15-19 лютого. Інженер з охорони праці держпідприємства наголосив на необхідності страхування транспорту на 2016 рік та зосередив увагу присутніх на забезпеченні спецодягом працівників.

Головний економіст Галина Деревенчук разом із головним бухгалтером Надією Пухальською підвели підсумки фінансово-господарської діяльності за 2015 рік та обговорили планові показники на цей рік.

Начальник виробничого відділу Володимир Марціновський акцептував свою увагу питанню планування та аналізу вивозки, заготівлі, відпуску і реалізації лісопродукції.

Спеціаліст лісогосподарського відділу Павло Кубішин проаналізував діяльність за минулий рік та наголосив на планах веденнях мисливського господарства на 2016 рік.

На завершенні наради директор ДП «Бучацьке лісове господарство» Володимир Михайлюк подякував всім за хорошу виконану роботу, побажав багатих здобутків, щоб праця була плідною та натхненою та чудового настрою на весь рік.

За інформацією ДП «Бучацьке лісове господарство»

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: у фінансовий ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ