Степан Барна: «Особлива увага – проблемам учасників АТО»

Степан Барна: «Особлива увага – проблемам учасників АТО»

05.02.16 15:14 0 606
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна 4 лютого провів особистий прийом громадян. Загалом, на прийом прийшли близько 70 жителів краю.

Проблеми, з якими зверталися громадяни, - і особисті, і колективні. Це звернення щодо приватизації земельної ділянки, присвоєння звання «Герой України» сину учасника Революції Гідності, надання матеріальної допомоги, отримання житла сім`ї пораненого учасника АТО, інші питання.

«Чимало людей звертається з питань врегулювання земельних питань, - констатував голова ОДА. – Наше завдання – забезпечити рівні можливості усіх для отримання якісних послуг, які надають органи виконавчої влади. Особлива наша увага – проблемам учасників АТО. Наразі є комплекс питань – починаючи виділенням їм земельних ділянок і закінчуючи виділенням житла. Всі ці питання ми стараємося врегулювати. Адже це люди, які ризикували і ризикують життям заради кожного з нас!».

Степан Барна дав доручення головам РДА та керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації посприяти у вирішенні проблем, із якими до нього звернулися мешканці області. Процес їх розв'язання він контролюватиме особисто.

Довідково: Прийом громадян у голови облдержадміністрації Степана Барни відбувається кожний 1 - й і 3 - й четвер щомісяця в облдержадміністрації з 10.00 до 13.00 год. 4-й четвер - виїзний день.

Протягом 2015 –го року надано матеріальну допомогу 360 жителям області. Загальна сума – 150 тис. грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ