У Львівській області рятувальники застерігають водіїв про ожеледь на дорогах

У Львівській області рятувальники застерігають водіїв про ожеледь на дорогах

05.02.16 16:10 0 674
4 лютого за повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області очікується хмарна погода з проясненнями. Вранці часом сніг та мокрий сніг, подекуди сильний, місцями налипання мокрого снігу. Вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9 – 14 м/с, поривчастий. Температура повітря вдень від 1º С морозу до 4ºС тепла.

4 – 5 лютого на рiчках басейну Днiстра очiкується підйом рiвнiв води на 0,2 – 0,7 м. На р. Стрий біля с. Завадівка в Турківському районі зберігається можливість утворення затору льоду з різким коливанням рівнів води.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до водіїв із застереженням: будьте максимально обережними за кермом, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів! За можливістю, утримайтеся від подорожей на далекі відстані.

Користуйтесь ременями безпеки. Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами. Тим водіям, що не мають достатніх навичок керування, радимо утримуватись від поїздок під час негоди.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 5 лютого – у м. Львові ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ